Πως να έρθετε

Οδηγίες για να έρθετε στο ΙΠΡΕΤΕΑ:
Από το κέντρο της Αθήνας | Από το αεροδρόμιο | Από την κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”

 

Δείτε το στο browser


Από το κέντρο της Αθήνας

Με λεωφορείο: Παίρνουμε το Β5 με κατεύθυνση προς Αγία Παρασκευή και κατεβαίνουμε στην 4η στάση Αγίας Παρασκευής / “Δημόκριτος”. Η στάση είναι πολύ κοντά στην κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”. Χρόνος: 45 – 60 λεπτά. Η εφαρμογή τηλεματικής του ΟΑΣΑ δίνει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο για τα λεωφορεία.

Με μετρό και λεωφορείο: Παίρνουμε τη γραμμή 3 (μπλε) με κατεύθυνση “Δουκίσσης Πλακεντίας” έως το σταθμό “Νομισματοκοπείο”. Κατευθυνόμαστε στην έξοδο Κονδυλάκη και παίρνουμε μια από τις γραμμές: Β5, 407 ή 406 προς Αγία Παρασκευή. Κατεβαίνουμε στην 4η στάση Αγίας Παρασκευής / “Δημόκριτος”. Η στάση είναι πολύ κοντά στην κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”. Χρόνος: 30 λεπτά.

Με ταξί: Κόστος περίπου 10 €. Χρόνος: 20 – 30 λεπτά.

Με το αυτοκίνητο:

Δείτε το στο browser


Από το αεροδρόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”

Με λεωφορείο:Παίρνουμε το Χ95 από το προς Σύνταγμα έως τη στάση “Νομισματοκοπείο”. Κατευθυνόμαστε στην έξοδο Κονδυλάκη και παίρνουμε μια από τις γραμμές: Β5, 407 ή 406 προς Αγία Παρασκευή. Κατεβαίνουμε στην 4η στάση Αγίας Παρασκευής / “Δημόκριτος”. Η στάση είναι πολύ κοντά στην κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”. Χρόνος: 60 – 75 λεπτά.

Με μετρό και λεωφορείο: Παίρνουμε τη γραμμή 3 (μπλε) με κατεύθυνση “Αγία Μαρίνα” έως το σταθμό “Νομισματοκοπείο”. Κατευθυνόμαστε στην έξοδο Κονδυλάκη και παίρνουμε μια από τις γραμμές: Β5, 407 ή 406 προς Αγία Παρασκευή. Κατεβαίνουμε στην 4η στάση Αγίας Παρασκευής / “Δημόκριτος”. Η στάση είναι πολύ κοντά στην κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”. Χρόνος: 35 λεπτά.

Με ταξί: Κόστος περίπου 20 €. Χρόνος: 20 λεπτά.

Με το αυτοκίνητο:

Δείτε το στο browser


Πως να έρθετε στο ΙΠΡΕΤΕΑ από την κεντρική πύλη του ΕΚΕΦΕ “Δημόκριτος”

Κατευθυνθείτε προς το Κτίριο 17, Τηλ. γραμματείας: 210 650-3757, -3760


ΙΠΡΕΤΕΑ - Επίσημος Δικυτακός Τόπος
Skip to content